Roald Dahl
Uitgeverij De Fontein

Luister jij deze zomer ook naar Roald Dahl? ☀️

01.07.2021

Heb jij ook zo’n zin in de zomervakantie? Wij hebben fantastisch nieuws dat deze vakantie nog leuker maakt! Vanaf vandaag zijn namelijk verschillende audioboeken van Roald Dahl weer te beluisteren. De GVR en Daantje, de wereldkampioen kun je bijvoorbeeld bij Storytel op je plankje zetten. Perfect voor tijdens de soms lange reis! Zo bied De GVR uren rust op de achterbank én het is ook nog eens leuk om als ouders mee te luisteren. Wat wil je nog meer?

 

Over De GVR

Sofie ligt ’s nachts in bed, maar slaap is wel het laatste waar ze aan denkt. Voor haar raam staat een reus zo hoog als een huis, die haar uit bed plukt en ontvoert! Maar Sofie heeft geluk. Deze Grote Vriendelijke Reus spreekt eigenaardig en gebruikt de raarste woorden, maar is wel heel aardig. Wat hij Sofie echter vertelt over de andere reuzen is vreselijk. Sofie en de GVR bedenken een slim plan, waardoor alle kinderen weer veilig in hun bed kunnen liggen.

Nu in twee edities: een voorgelezen door Rik van de Westelaken en een voorgelezen door Jan Meng. 

 

Over Daantje, de wereldkampioen

Daantje is aardig, slim, oplettend en hij zit vol grappen. Hij woont in een oude woonwagen, samen met zijn vader, een geweldig verteller en een genie op het gebied van vliegers. Net als de dorpsagent en de domineesvrouw stroopt Daantjes vader af en toe een fazantje omdat het zo vreselijk spannend is… en lekker!
Hun grootste vijand is een rijke pief die jaarlijks een jachtpartij op fazanten organiseert. Samen met zijn vader bindt Daantje de strijd aan met deze gluiperd.

Nu in twee edities: een voorgelezen door Klaas van Kruistum en een voorgelezen door Jan Meng.

 

Ben jij ook zo’n fan van Dahl? En heb je niet genoeg aan deze audioboeken? Verschillende van zijn audioboeken zijn weer verkrijgbaar bij Libris, Luisterrijk en Kobo. Bekijk hier een overzichtMatilda, Het wonderlijke verhaal van Hendrik Meier en Solo zijn binnenkort ook te luisteren via Storytel!