Roald Dahl
Uitgeverij De Fontein

Voor scholen

De Roald Dahl-week 2018: gratis lesmateriaal voor uw leerlingen!

Elk jaar vieren we op 13 september de geboortedag van meesterverteller Roald Dahl. Tijdens de Roald Dahl-week staan de boeken van deze bijzondere schrijver centraal in de boekhandel, de bibliotheek en op scholen. Een mooie start van het schooljaar 2018-2019!

Educatief materiaal

Jaarlijks stellen wij lesmateriaal samen om de Roald Dahl-week met uw leerlingen te vieren, in samenwerking met Young Crowds – specialisten in educatieve content. Het lesmateriaal bestaat uit een werkboekje voor leerlingen in de bovenbouw van het basisonderwijs en een online docentenhandleiding.

Op een aansprekende en vrolijke manier komen uw leerlingen meer te weten over het werk van Roald Dahl en zijn vaste illustrator Quentin Blake. U kunt de werkboekjes voor de bovenbouwleerlingen gratis bestellen. U betaalt slechts de administratie- en verzendkosten.

Bestel

De lesbrief

De lesbrief download je hier.

Themaboek

In het werkboekje staat dit jaar De reuzenperzik centraal. Hiermee sluiten we aan op het thema van de Kinderboekenweek 2018: Vriendschap. De reuzenperzik is verkrijgbaar voor slechts € 5,-.

U kunt de werkboekjes, De reuzenperzik en andere boeken van Roald Dahl eenvoudig bestellen via de bestelknop.
De bestelde materialen worden na de zomervakantie bij u op school bezorgd, vóór het begin van de Roald Dahl-week. Wees er snel bij, want op = op!

Wilt u op de hoogte blijven? Schrijft u zich dan in voor onze nieuwsbrief.